Chiesi College

disclaimer

 

© Copyright 2020, Chiesi Pharmaceuticals B.V. en POH Kennisbank Disclaimer

De website met internetadres deluchtwegterug.pohkennisbank.nl en alle informatie die hieronder is geplaatst, is gericht op inwoners van Nederland en niet daarbuiten. Deze website bevat oorspronkelijke ideeën, teksten en figuren. De intellectuele (eigendoms)rechten aangaande deze website berusten bij Chiesi Pharmaceuticals B.V. en POH Kennisbank behouden al hun rechten voor.

Chiesi Pharmaceuticals B.V. en POH Kennisbank machtigen u delen van deze website voor niet-commerciële doeleinden te kopiëren.

Afgezien van de beperkte toestemming is ieder ander gebruik, geheel of gedeeltelijke vermenigvuldiging en/of reproductie, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Chiesi Pharmaceuticals B.V. én POH Kennisbank verboden. Een verzoek om toestemming voor gebruik van delen van deze website kunt u indienen via info.nl@chiesi.com of bij informatie@pohkennisbank.nl

Aan de inhoud van deze website is grote zorg besteed.

  • Ondanks de zorgvuldige samenstelling van de informatie kan geen aansprakelijkheid worden geaccepteerd voor eventuele fouten in de tekst.
  • Chiesi Pharmaceuticals B.V. en POH Kennisbank aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de gevolgen van onvolledigheid of onjuistheid.
  • Chiesi Pharmaceuticals B.V. en POH Kennisbank behouden te allen tijde het recht de inhoud van deze website om welke reden dan ook te verwijderen, wijzigen of aan te vullen zonder daar enig persoon van op de hoogte te hoeven stellen.
  • De inhoud van deze site is uitsluitend bedoeld ter informatie en kan op geen enkele wijze de adviezen van arts of apotheker vervangen.
  • De informatie op deze website dient niet te worden gebruikt om een diagnose te stellen met betrekking tot een gezondheidsprobleem. Te allen tijde dient een arts of specialist te worden geraadpleegd.

Controleer altijd de informatie over wettelijke aspecten en over privacybeleid op alle websites die u via een link bezoekt.

chiesi college

poh kennisbank

LOCATIE

Nieuwe Kruisstraat 6 rood
2011 RP, Haarlem

BEREIKBAAR

MA-VRIJ: 8.00 – 17.00 uur

TELEFOON

PM-2021-9833